Wednesday, October 28, 2009

shopping!!!!!!!!


ini adalah apa yang aku shopping dekat kedai semalam
u know,actually aku dah xnak minum coffee
but this exam week forced me to do so
i want to get 100%marks.
i need it to get an A
but kita kene niat yang utama belajar kerana Allah
tapi kita kene usaha
dan usaha sampai ke titisan darah yang terakhir..
itu prinsipku..
sebenarnya masa semester satu ,hampir setiap hari
aku minum kopi
sampai lecturer aku tanya
awak tido bpe jam ni
tapi aku bohong jugak,aku kata aku tido 5 jam
padahal aku tido 1-2 jam je
dari sekolah lagi aku buat macam tu
sebab aku rasa malas
kalau aku banyak tido
ataupun cukup tido
akibatnya...........
kesan lebam di bawah mataku
tak dapat dilindungi lagi
aku pun tak tahu camne nak hilang
tapi aku suka bekerja
aku rasa aku banyak buang masa kalau aku tido
so,kalau aku xde keje pon lah
aku akan adakan keje
jadi,sekarang kita teruskan bekerja(ish,xinsaf lagi,dah lebam mata pun xsedar(mengenangkan tindakan diriku sendiri))

No comments:

Post a Comment